Miljø – Målet er at køre langt mere bæredygtigt

Hos Contino kører vores lastbiler tusindvis af kilometer på de danske og europæiske veje hver eneste dag.

Vi har derfor et stort medansvar for at optimere transporterne i en bæredygtig retning.

Og hos Contino er det ikke kun vores logo, der er grønt – også vores miljøhensyn er højt prioriteret.

Bæredygtig transport | 50 nye lastbiler kører på flydende naturgas!

Og netop hensynet til miljøet afspejler sig tydeligt i de valg, vi træffer. Vi VIL være foran! Både i forbindelse med indkøb af materiel og teknologi.

Det betyder, at du lige nu finder 50 nye lastbiler i vores vognpark, der kører på flydende naturgas (LNG). En type brændstof, som i den grad er én af de mest miljørigtige, du kan køre på – og som understreger vores ambition om at fremme bæredygtig transport.

I samme åndedrag er det væsentligt at fremhæve, at alle vores øvrige Contino-lastbiler også er udstyrede med miljøvenlig teknologi, der til fulde lever op til højeste Euro-norm. Det betyder, at vi forurener mindst muligt samtidigt med, at vi reducerer vores omkostninger til brændstof.

Uddannelse i miljø, test og optimering er højt prioriteret

I Contino ejer vi vores samlede vognpark. En prioritering, der gør, at vi selv har mulighed for at teste og optimere på tiltag, der kommer miljøet og driftsøkonomien til gode.

Vores tekniske afdeling tester dæktyper, dæktryk og brændstofforbrug, imens vi løbende uddanner vores chauffører i miljøvenlig og sikker kørselsadfærd.

Alt sammen med det for øje at mindske vores brændstofforbrug og udledning af skadestoffer.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kører grønt for dig!