Det begyndte med appelsiner…

Vi skriver 1982, da de første solgule lastbiler med det grønne Contino-logo ruller ud på motorvejene for at hente israelske juleappelsiner til skandinaverne.

Og netop shipping og transport af frugt danner sammen med transport af byggematerialer grundlaget for opstarten af Contino – ligesom det også er de 2 godstyper, der i dag afspejler farverne i virksomhedens logo og på vores biler:

Gul som frugten. Grøn som træet.

Contino – Vores omhu styrker dit image

Contino bliver oprindeligt stiftet med fokus på transport i Skandinavien, men kører i dag i det meste af Europa med hovedvægt på lastbiltransport til og fra Tyskland, Sydeuropa og Benelux-landene.

Og vi brænder for at gøre det godt for dig! Lastbiltransport er en livsstil, og vi tager alle opgaver dybt seriøst:

  • Derfor er Contino i konstant udvikling for at fremme bæredygtig transport
  • Derfor leverer vi altid dine varer til den aftalte tid – direkte uden omlæsning.

Igennem tiden har vi udvidet virksomheden med opkøb af større vognmandsforretninger med det formål at styrke vores netværk, så vi hurtigt kan omstille os og udbygge andre ruter uanset hvor pludseligt, dit behov opstår.

Alt sammen for at sikre dig en optimal service og fleksibilitet. Og fordi vi ved, at en effektiv transport styrker din forretning og dit image.

Direkte levering uden omlæsning med et fokuseret blik på bæredygtig transport

I dag bugner vores trailere stadig af træ i form af møbler og af træ til byggemarkederne. Af brændeovne og industrigods. Og du ser vores gul/grønne lastbiler lægge tusindvis af kilometer bag sig på de danske og europæiske veje hver eneste dag.

Netop derfor bærer vi et stort ansvar for at gøre alt, hvad vi kan, for at optimere transporterne i en bæredygtig retning.

Og fordi hensynet til miljøet er højt prioriteret, har vi længe arbejdet på at reducere vores CO2-aftryk ved at fremme bæredygtig transport.

– For når vi nu lover dig en direkte levering uden omlæsning, så skal vi kunne køre ind i de europæiske storbyer. Og hér er det et must, at vores lastbiler kun udleder et minimum af skadestoffer.

Derfor finder du nu 50 nye lastbiler i vores vognpark, der kører på én af de reneste former for brændstof, nemlig flydende naturgas.

Vi glæder os til at fortælle dig meget mere!

Contino i årstal

1982Virksomheden bliver grundlagt.
1984Vi investerer i den første lastbil.
1988Vi udvider vores aktiviteter fra Skandinavien til også at omfatte transporter til og fra det øvrige Europa.
1991Den ene af virksomhedens tre stiftere, Ib Rossen Nissen, bliver eneaktionær i Contino og etablerer domicil i Padborg.
2000Det nye hovedkontor i Padborg bliver indviet.
2000Eget tankanlæg til eget og eksternt brug etableres.
2005Opkøb af vognmandsforretningen, THM Kolding.
2010Opkøb af TLT – Toftlund Logistik & Transport.
2017Niels Pagh Logistics bliver en del af Contino Gruppen. En virksomhed med speciale i transport til og fra Spanien / Portugal.
2021Øget fokus på bæredygtighed medfører investering i 50 gasdrevne lastbiler.