I vores trailere er dit gods i gode hænder

I Contino er det et must, at dit gods ikke får skader undervejs.

Netop derfor er alle vores trailere forsynet med Code XL lastsikring, så dit gods er sikret på samme måde, som hvis det stod i en lukket kasse.

Uanset hvilken type trailer vores chauffører kører med, er de alle uddannede i at sikre din last optimalt. Vi kører med en række forskellige trailere alt efter godstype og hvilket behov, du har for levering.

Du får her et indblik i vores trailere:

Lifttrailer med hydraulisk bagsmæk

Når vi kører med lifttrailer med foldelift, har vi mulighed for at levere dit gods direkte til modtager – også selvom din modtager ikke har en rampe. Vores foldelift er gemt væk under traileren og bliver aktiveret, når godset skal sænkes ned og afleveres på matriklen. F.eks. ved direkte levering til møbelhuse eller til forhandlere af brændeovne.

Gardintrailer med Code XL-sikring. Spar på tiden – ikke på sikkerheden!

I Contino har vi investeret i en række gardintrailere med forstærkede sider, en forstærket frontvæg og et forstærket tag. Det betyder, at dit gods nærmest står i en lukket kasse under transporten. Godt og sikkert.

Code XL-lastsikring er blevet udnævnt til fremtidens løsning, fordi den ikke alene er sikker, men også giver effektive transporter. Den er langt mere enkel og dermed tidsbesparende.

Alle vores trailere er udstyret med presenningssider armeret med stålnet. Det betyder, at trailernes sider er mere sikre i forhold til indbrud, når chaufføren skal holde sine lovpligtige hvil. Vi har valgt at køre med armeret stålnet for at passe bedst muligt på dit gods og for at sikre, at vores chauffører kan sove trygt og være klar til morgendagens udfordringer.

Trailer med hævetag

Har dit gods en højde, der kræver ekstra plads, har vi en række trailere, hvor vi kan hæve taget.

På den måde tilpasser vi os dit gods.

Vi skaffer også gerne specielle trailertyper, hvis du har gods, der kræver en helt særlig håndtering.

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi fragter dit gods i vores trailere? Eller har du et helt særligt ønske?