Sikker og direkte levering til din modtager

For os i Contino betyder sikker og direkte levering til din modtager, at vi altid leverer direkte uden omlæsning. Og altid til aftalte tid!

På den måde sikrer vi dig, at dine varer kommer sikkert og skadefrit frem.

Dit gods fortjener kærlig behandling

En række af de varer, vi transporterer, har en struktur eller en emballage, der gør, at varen foretrækker direkte levering.

Vi har derfor truffet et aktivt valg om ikke at samarbejde med eksterne distributionscentre, hvorfra dine varer bliver omlæsset og distribueret videre på deres rejse.

Hos os handler transport og logistik om sikkerhed. Om tillid. Og derfor har du altid mulighed for at få kørt såvel hele læs som mindre partier direkte dør-til-dør.

Med sikker og direkte levering er du i trygge hænder

Størrelsen på vores virksomhed kommer kunderne til gode, fordi et stort antal lastbiler, trailere og chauffører giver plads til fleksibilitet.

Vi holder konstant øje med trafiksituationen og kan derfor være proaktive, fordi vores satellitovervågning sørger for, at alle køretøjer kan spores med 30 sekunders præcision. Det betyder, at vi som oftest løser uforudsete udfordringer, uden at det påvirker deadline for levering.

Ved tidsfølsomme transportopgaver som terminstransporter kører vi med 2-mands betjente lastbiler, så vi præcist rammer det smalle leveringsvindue, der gør, at dit godt kommer med videre eller bliver leveret på klokkeslæt!

Vores fleksibilitet gælder også i tilfælde, hvor du pludselig får ændringer undervejs. Vi siger aldrig nej til at hjælpe – og fordi vores interne kommunikationsvej er kort, kan vi lynhurtigt reagere og svare på, hvordan vi bedst muligt løser situationen.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi gør for, at din transport kommer sikkert frem. Direkte uden omlæsning.