Contino SOLUTIONS – Din specialist i container-læsning, kurer-kørsel og meget mere

I Contino SOLUTIONS har vi specialiseret os i alt det, der ikke hænger direkte sammen med Contino’s egen flåde af lastbiler.

Container-læsning

Vores container-service tager udgangspunkt i, at vi enten modtager eller afhenter gods for danske og europæiske eksportører til vores lager i Padborg. Her konsolideres og pakkes sendingerne i containere så det kan sendes via søvejen til diverse destinationer i verden.

Vi tjekker, at godset har den rette emballering til søfragt, ligesom vi foretager opmåling, fotodokumentation af varer og selve læsningen.

Vi har ydermere stor erfaring i losning af import containere – herunder sortering af kartoner efter artikelnummer, farver, størrelser med mere. Kort sagt – vi pakker og leverer efter kundens ønsker.

Kurer-kørsel

Vores formål er at yde de bedste transportløsninger til vores kunder – også når det skal gå ekstra hurtigt.

Med en løsningsorienteret tilgang og et stærkt partner netværk løser vi selv de mest udfordrende opgaver – hurtigt, effektivt og til den helt rigtige pris.

Uanset om der er tale om nationale eller internationale transporter, herunder også cross-trade, står vi klar med den helt rigtige løsning.

Vores netværk råder over sprinterbiler med kapacitet op til 10 EUR paller med maksimal højde på 2,2 meter og lastekapacitet på 1000 kilo, dog med undtagelse af enkelte lande, hvor godsvægten kun må være 900 kilo.