Contino BENELUX – Din specialist i møbeltransport og omlæsning af containere

I Contino BENELUX er vi specialister i møbeltransport til Holland, Belgien og Luxembourg med daglige afgange, hvor vi hjælper dig med alle former for transport af industrigods.

Men vidste du, at container-læsning også er én af vores meget stærke sider?

Container-læsning med Contino BENELUX

En container-læsninger foregår sådan, at vi enten modtager eller henter gods ind på vores lager fra hele Skandinavien. Herfra pakker vi selv hele containere for speditører, der skal have fragtet godset som søfragt til lande som USA, Australien eller Singapore.

Ved læsning af containere tjekker vi, om godset har den rette emballering til søfragt, ligesom vi foretager opmåling af godset og tager billeder af, hvordan det er læsset i containeren.

Ydermere har vi stor erfaring med losning af containere og med sortering af kartoner efter f.eks. artikelnummer, farver og størrelser. Ydermere pakker og leverer vi efter kundens ønsker.

Transport og levering af møbler

Transport og levering af møbler i Benelux-landene kræver stor erfaring. Hér er det vigtigt, at vi præcist kende modtagerens krav til levering. Det kan være krav til lift-trailer, viden om åbningstider, advisering, bybil etc.

Ved håndteringen af dine varer lægger vi derfor meget stor vægt på, at det er de samme chauffører, som ugentligt kommer til de samme modtagere.

Direkte levering sikrer, at dit gods kommer sikkert og skadefrit frem

Som eksperter i direkte levering og i transport af skrøbeligt og tidsfølsomt gods, er vores omhu og leveringssikkerhed yderst vigtig.

Vil du gerne vide mere om vores ekspertise i møbeltransport til og fra Benelux? Eller i omlæsning af containere?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi løser alt fra enkelte transporter til de fordele, du får ved en fast transportaftale.