Logo 80 x 188 px
Contino TRANSPORT
Sikkerhed DSC 0019
Vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Når du betror dit gods til os, kan du derfor være sikker på, at det er i de bedste hænder.”

Dit gods fortjener både livrem og seler

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Hverken når det det gælder vores materiel, vores chauffører eller kundens gods. Når du betror dit gods til os, kan du derfor være sikker på, at det er i de bedste hænder.

Alle vores chauffører er uddannede i trafiksikkerhed – en uddannelse, de løbende får opdateret, og alle køretøjer er forsynet med en elektronisk registrering af, om chaufføren overholder fartgrænser samt køre- og hviletidsbestemmelserne.

Derudover har vi investeret i moderne udstyr, der understøtter sikkerheden.
Blandt andet er vores trailere forsynet med fremtidens lastsikring kaldet Code XL, så godset helt uden surringer er sikret på samme måde, som hvis det stod i en lukket kasse.

Faktisk mener vi det med sikkerhed så alvorligt, at vi har en mand ansat udelukkende til at føre stikprøvekontrol af vores biler og chafføres arbejde, og vi fører nøje statistik over alle kørsler og resultater fra egenkontrollen. Sker der overtrædelser vil der straks blive rettet op på forholdene.
Stor spaendebaand
Industrivej 32 - Postboks 239 - DK-6330 Padborg - Tlf.: +45 7467 0188 - Fax: +45 7467 0141 - contino@contino.dk