Logo 80 x 188 px
Contino TRANSPORT

Transport af alt indenfor industrigods. Læs mere her

Eksportvej 3
DK-6330 Padborg
Tlf.: +45 7367 2430
Fax: +45 7367 2439

Contino Deutschland GmbH. Spedition, logistik og lagring.
Læs mere her

Am Oxer 28B
D-24955 Harrislee
Tlf.: +49 461 9001512
Fax: +49 461 9001526

 

 

 

Cookie- og Privatlivspolitik

for www.contino.dk

 

Det er vigtigt for os, at kunne tilbyde dig en hjemmeside der både er brugervenlig og ikke mindst relevant.

 

For at kunne optimere din oplevelse samt markedsføre os selv, indsamler vi data om adfærd på siden.

 

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Contino-koncernen behandler dine personoplysninger i forbindelse med vores hjemmeside www.contino.dk. Efter privatlivspolitikken kan du også læse vores cookiepolitik.

 

Privatlivspolitik

 

For at vi kan give dig en både overskuelig, brugervenlig og relevant hjemmeside – benytter vi teknologi, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende benytter vores hjemmeside.

 

Vi indsamler oplysninger om dig og din adfærd for at forbedre din brugeroplevelse, med målrettede budskaber / relevant markedsføring. Vi bruger ligeledes informationerne til at videreudvikle vores hjemmeside og generelle måde at formidle vores budskaber på.

 

Du kan i det efterfølgende læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler dem og hvad du gør, hvis du har spørgsmål til retningslinjerne.

 

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores privatlivspolitik - heller ikke informationer, der kan henføres til dig, uden at oplyse, hvordan du kan undgå det.

 

Når du benytter www.contino.dk accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.

 

Andre vilkår for benyttelse af www.contino.dk kan du finde sidst i cookie- og privatlivspolitikken.

 

1 – Dataansvarlig

Den juridiske enhed, ansvarlig for behandling af dine personoplysninger er:

 

Contino A/S

Industrivej 32

6330 Padborg

 

CVR: 92405451

e-mail: gdpr@contino.dk

Telefon: 7467 0188

 

Herefter kaldet “Contino”.

 

2 – Beskrivelse af behandling

 

Formål 1

 

Optimering af hjemmeside og profilering

a) Optimeringen af brugeroplevelsenwww.contino.dk: Vi indsamler oplysninger om dig når du bruger vores hjemmeside. De oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside, på vores medieplatforme og til de ydelser og services vi tilbyder. Du kan læse mere om dette i vores cookie-politik nedenfor.

 

b) Markedsføring: Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder samt sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. E-mails/nyhedsbreve hvis du har tilmeldt dig dette. Vi udleverer eller sælger ikke den enkelte brugers oplysninger til annoncører, men bruger informationerne til at tegne en profil af læserne.

 

Contino indsamler således oplysninger om dig på tre måder:

 

· Oplysninger, direkte fra dig – du selv afgiver

· Oplysninger, vi indsamler automatisk

· Oplysninger, fra online kilder, herunder sociale medier, der er offentligt tilgængelige

 

Vi kan indsamle oplysninger som:

 

· Navn

· Adresse

· Geografi

· E-mail

· Telefonnummer

· IP-adresse

· Cookies

 

eller andre oplysninger, som du selv vælger at afgive.

 

Oplysninger vi indsamler automatisk:

 

· Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om din adfærd og navigation på hjemmesiden

· Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger, du selv afgiver samt oplysninger vi automatisk indsamler om din adfærd

· Når du interagerer med vores indhold, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, din computer og din adfærd

 

Med indhold menes der:

 

· Annoncer, opslag eller beskeder på sociale medier samt Google’s tjenester

· Vores nyhedsbreve

· Blogindlæg

· Sider på vores hjemmeside

 

Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet, baseret på følgende grundlag:

 

GDPR artikel 6.1.f om nødvendig forfølgelse af vores legitime interesser, herunder:

 

· Markedsføring

· Optimering af hjemmeside

 

Modtagere

Vi kan dele dine oplysninger med:

· Leverandører, herunder IT-leverandører eller marketingbureauer, som vi samarbejder med i forbindelse med optimeringen af din brugeroplevelse med Contino.

 

Opbevaring

Vi vil opbevare personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

 

· Alle stamoplysninger slettes senest 3 år efter indsamling

· Cookies slettes i henhold til vores cookie-politik

 

Formål 2

 

Tilmelding til e-mails og nyhedsbreve

 

Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette og forbedre vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder – herunder ved fremsendelse af nyhedsbreve og/eller e-mails.

 

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

 

a) Almindelige personoplysninger som navn, e-mail, adresse

b) Oplysninger om din adfærd i e-mails og nyhedsbreve

 

Kilder

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder

 

· Direkte fra dig

· E-mail software brugt til udsendelse og analyse

 

Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet, baseret på følgende behandlingsgrundlag:

 

· GDPR artikel 6.1.a om samtykke

 

Modtagere

Vi kan dele dine oplysninger med marketingbureauer, som vi samarbejder med i forbindelse med optimeringen af din brugeroplevelse med Contino.

 

Opbevaring

Vi vil opbevare dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål der er nævnt, og op til 2 år efter din tilbagekaldelse af samtykke til e-mails eller nyhedsbrev.

 

Formål 3

 

Øvrige henvendelser

 

Generelle henvendelser til Contino

 

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig

 

· Almindelige personoplysninger som navn, e-mail, telefonnummer og andre relevante oplysninger som din henvendelse måtte vedrøre

 

Kilder

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

 

· Direkte fra dig

 

Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag:

 

· GDPR artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af vores legitime interesser, herunder:

Besvarelsen af henvendelser

· GDPR artikel 6.1.B (Nødvendig for opfyldelse af aftalen med den registrerede).

 

Modtagere

Vi deler oplysninger med følgende modtagere:

 

· Ingen

 

Opbevaring

Vi vil opbevare personoplysninger så længe, det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

 

· Op til 6 måneder fra den endelige besvarelse af henvendelsen.

· Henvendelser der vedrører din aftale med Contino slettes senest 3 år efter afslutningen af kundeforholdet.

 

3 – Overførsler til lande udenfor EU/EØS

Vi kan i særlige tilfælde overføre dine personoplysninger til lande udenfor EU/EØS (USA og Canada). Overførsler til disse tredjelande vil kun ske til specifikke formål, som nævnt under afsnit 2, og vi vil altid sikre, at der er fornødne garantier på plads hvis sker en overførsel til et land uden for EU/EØS.

 

Overførslerne vil ske i medfør af Privacy Shield-ordningen, der er indgået mellem Europa og USA. Overførslen til Canada vil ske i medfør af Kommissionens standardkontrakter, som publiceret af Kommissionen eller ved andre kontrakter godkendt af kompetente myndigheder. Du har mulighed for at få en kopi af overførselsgrundlaget ved at kontakte os på gdpr@contino.dk

 

4 – Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

 

· Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

· Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

· Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.

· Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

· Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

· Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

· Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte gdpr@contino.dk eller tlf. 7467 0188.

 

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

 

Senest opdateret: 25. maj 2018

 

 

Cookie-politik

 

På denne hjemmeside anvendes cookies, og i det følgende vil vi beskrive, hvilke cookies, der anvendes, til hvilke formål, de anvendes, og hvordan du kan undgå og slette cookies.

 

1 – Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

 

Når du besøger vores hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies.

 

2 – Så lang tid opbevares cookies

Forskellige cookies har forskellig levetid, afhængig af den enkelte cookies funktion. Når en cookie når sin fastsatte levetid, sletter den sig selv. Ved hvert nyt besøg på hjemmesiden bliver alle cookies fornyet.

 

3 – Sådan undgår og sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, kan du vælge ikke at modtage cookies og at slette cookies, der ligger på din harddisk.

 

Som bruger skal du dog være opmærksom på, at hjemmesiden ikke vil fungere 100 % optimalt, hvis du sletter eller blokerer for cookies.

 

Sådan sletter du dine cookies:

Hvis du vil vide mere om, hvordan du sletter og blokkere cookies, kan du se mere her

 

4 – Hvad cookies bruges til på www.contino.dk

For at fastlægge hvem, der besøger vores hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, så det passer til dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

 

4 – 1 Tredjepart-cookies – Google Analytics

Brugerrelaterede statistikker indsamles via cookien analytics.js. Ingen personlige data registreres. Cookien opsamler oplysninger om din enheds placering ud fra IP-adressen, hvilke sider du besøger på www.contino.dk samt hvor lang tid, du er på dem. Denne viden bruger vi til at optimere www.contino.dk og give dig den bedst mulige oplevelse. Vi bruger systemer fra Google Analytics

 

Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du gøre det her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

4 – 2 Andre tredjeparts cookies

 

På vores hjemmeside bruges en række tredjepartsservices. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjepart-cookies i din browser. Se vejledning i pkt. 3 “Sådan undgår og sletter du cookies”. Hvis du vælger at blokere tredjepart-cookies, kan der være funktioner, du ikke kan anvende.

 

Det er muligt at dele tilbud fra vores samarbejdspartnere på Facebook. I forbindelse med denne handling sættes en cookie af Facebook. Denne cookie holder styr på, hvilke af vores tilbud, der deles på Facebook.

 

I forbindelse med reklamekampagner på nettet, sættes der tredjepart-cookies til at måle brugernes adfærd.

Faktaboks

Vores kernekompetencer er:

Hoj front XF 105 Contino

Industrivej 32 - Postboks 239 - DK-6330 Padborg - Tlf.: +45 7467 0188 - Fax: +45 7467 0141 - contino@contino.dk